Logo

Æblesoufflé, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Personer

1 kg æbler
200 g sukker
4 spsk abrikosmarmelade
3 æg

Kog æblerne og blend dem til en fin, tæt mos, som smages til med sukker. Bland denne mos omhyggeligt med abrikosmarmeladen, rør æggeblommerne i, én ad gangen og derefter det meste af de stiftpiskede æggehvider. Bag souffléen ved 185° i ca. 15 min. og server den omgående.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her