4 æbler
2 blade husblas
2 æggehvider
4 spsk sukker
1 citron
2 passionsfrugter
2 kiwi
1 dl sukker
½ dl vand
lime
citronsaft
appelsin
Bag æblerne ved 200ºC i en halv time.
Skær evt. en rille hele vejen rundt så æblerne ikke flækker under bagningen.
Udblød husblasen i vand, knug den fri for væde og smelt den over
vandbad.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Skræl citronen tyndt og giv skallerne et opkog i vand, pres og gem saften.
Tag indmaden ud af passionsfrugterne og pres den gennem en sigte.
Tag indmaden ud af de bagte æbler, kasser kernehuset og blend kødet
med citronsaft - skal og passionssaft.
Vend den udblødte husblas og de stive hvider i.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle af.
Blend de skrællede kiwier og bland dem med sukkerlagen og saft af citrusfrugt.
I stedet for kiwi kan bruges mango eller en håndfuld tørrede abrikoser der er kogt møre i vand eller appelsinsaft.