Logo

Æblemos, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret er måske et lidt anderledes dessert idet æblemosen bages i ovnen inden servering. Retten smager bedst når den serveres varm.

 

 

 

750 g skrællede æbler
200 g sukker
Lidt citronsaft eller vanilje
4 stiftpiskede hvider
 
Æblerne drysses med sukkeret og står tildækketet par timer, til de safter; de koges møre i egen saft og passeres gennem en sigte.
Æblemosen smages til med lidt citronskal, citronsaft eller vanilje, evt mere sukker.
Til sidst røres de stiftpiskede æggehvider i med let hånd.
Mosen fyldes i smurt gratinfad, bages ca. ½ time ved 180°C.

   
Tips: Den smager bedst når den spises varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her