Logo

Æblekage med kanelsukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 æbler
200 g hvedemel
100 g sukker
200 g smør
2 tsk vanilisukker
Kanelsukker
 
Smør et fad med olie og drys hvedemel over.
Skræl æblerne og skær dem i både og kom dem i fadet.
Rør hvedemel, blødgjort smør, sukker og vaniljesukker sammen til en ensartet konsistens i en skål.
Drys kanelsukker over æblerne og fordel dejen med en dejskraber ovenpå.
Bages ved 200°C i cirka 45 min.
Kan serveres med flødeskum eller cremefraiche

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her