Logo

Æblekage i et snuptag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skrællede æbler
150 g brun farin
1 spsk stødt kanel
150 g rasp
50 g grofthakkede mandler
smørklatter
 
Skær æblerne i meget tynde både.
Bland farin med kanel, rasp og mandler.
Kom først et lag raspblanding i et smurt, ovnfast fad, så æblebåde,
derefter igen rasp og æbler.
Kom smørklatter øverst.
Sæt fadet i ovnen ved 160ºC i 45 min.
Serveres lun med koldt flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her