Denne dejlige
kokoskage er nem og hurtig at bage på en hverdag - også god til klassens time -
god til mange.
1 kage/ca. 24
stykker Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min.
#
Dej:
2 dl mælk
50 g smør
4 æg
300 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g kokosmel
Pynt: flormelis
evt. en håndfuld
frisk skovmærke
*
Kog mælk og smør
sammen, og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker
til en tyk creme 5-8 min. med en håndmikser.
Sigt mel og
bagepulver sammen, og vend det i æggemassen sammen med kokosmel.
Pisk den varme
mælkeblanding i dejen, og hæld den i en bradepande (38x24 cm) beklædt med
bagepapir.
Bag kagen ved 200 °C
i ca. 30 min., og tjek med et træspid, om den er gennembagt.
Afkøl kagen på en
rist.
Skær kagen ude i
firkanter, og drys med sigtet flormelis.
Pynt evt. med frisk
skovmærke, der kan spises, men ikke i for store mængder.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin