Dette hæsblæsende,
søde krydderi løfter din bagning op til det ekstraordinære! Der findes
mange variationer af kanelsnegle, disse er nok de bedste.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 12 stk.
# Ingredienser
2¼ dl selvhævende mel
1 spsk flormelis
100 g smør, afkølet, finthakket
2/3 kop mælk
1 æg
2/3 kop finthakkede valnødder
1/3 kop skivede mandler, ristede
1/4 kop brun farin
1 tsk stødt kanel
evt 1 tsk kardemomme
2 spsk gylden sirup
* Tilberedning
Indstil ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Smør en 3 cm dyb, 19x29 cm (bund) bageform.
Kom mel og flormelis i en skål.
Gnid halvdelen af smørret ind, indtil blandingen ligner
grove brødkrummer.
Kom mælk og æg i en kande.
Rør i melblandingen, indtil der dannes en blød, klistret
dej.
Vend ud på en let meldrysset overflade.
Ælt i 30 sekunder eller indtil glat.
Rul dejen ud til et rektangel på 30 cm x 40 cm.
Drys med valnødder og mandler.
Top med brun farin og kanel og evt. kardemomme.
Fordel det resterende smør i små bidder.
Rul dejen stramt op fra den ene langside.
Brug en takket kniv til at trimme enderne. Skær rullen i 12
skiver.
Læg skiverne i den forberedte gryde.
Bages i 22 til 25 min eller indtil de er gyldne.
Server rullerne lune med gylden sirup.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------