Logo

Flødebollelagkage med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

3 lagkagebunde
½ l piskefløde
ca 12 flødeboller
2-3 slags frisk frugt efter eget valg
 

* Tilberedning

Pisk fløden til skum og del det i 3 skåle.
Bundene fra flødebollerne skæres fra og resten af flødebollerne moses og blandes med den ene del flødeskum.
Frugterne skrælles, skæres i tern og blandes med den anden del flødeskum. 

Fordel frugtblandingen på den første lagkagebund og flødebolleblandingen på det næste lag.
Den sidste del flødeskum bruges til at pynte lagkagen med, evt. sammen med skiver af frisk frugt.
 

Tips: Lagkagen bliver ekstra god, hvis den laves ½ døgn før den skal spises.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her