Sommetider må man bare have en rigtig fed og klistret chokoladekage. En lidt sej browniebund med kokos sammen med forskellige eksotiske frugter er bare så godt og farvestrålende at se på. Der skal være masser af frugt med kage til.
# Ingredienser
75 g smør
100 g mørk chokolade
½ dl sødmælksyoghurt
1 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ½ spsk kakao
1 dl kokosflager
2 æg
2 dl sukker
1 ½ dl fløde
1 dl græsk yoghurt
eksotiske frugter
* Tilberedning
Smør en springform og drys den med kokos.
Smelt smørret ved svag varme, tilsæt først chokoladen og derefter yoghurt.
Bland hvedemel, bagepulver, kakao og kokosflager.
Pisk æg og sukker.
Bland æggemassen med den smeltede chokolade og rør melblandingen i.
Bag kagen i ca. 20 minutter ved 175 °C og lad den blive kold i formen.
Bland fløde og yoghurt og fordel det på kagen.
Læg masser af udskårne, eksotiske frugter på.