Logo

Blåbærsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blåbærsnitter


Mørdej:
125 g smør
250 g hvedemel
1 spsk sukker
1 knsp.salt
1 æggeblomme

Fyld:
250 g blåbær
75 g sukker
1 spsk majsstivelse

*


Hak smør og hvedemel sammen med sukker og salt og saml hurtigt dejen med æggeblommen.

Lad den hvile koldt et par timer.

Rul dejen ud i 2 cm’s tykkelse og udskær et rektangel på ca. 30 x 15 cm, der lægges på en bageplade.

Vend blåbærrene med sukker og majsstivelse og fordel dem på dejen.

Den resterende dej skæres i strimler og lægges over på kryds og tværs.

Bag stangen ved 200 ºC i ca. 20 min.

Lad den afkøle og skær den i snitter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her