Logo

Banankage med rosiner og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Banankage med rosiner og nødder


En god opskrift, når du har et par overmodne bananer i frugtskålen. Kagen holder sig saftig længe og smager fantastisk godt - se det er en god skærekage opskrift.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 1 time Fryseegnet. 1 kage

 

#

150 g rosiner

1 dl mørk rom (eller hvis du er fedtet kogende vand)

250 g smør

75 g farin

75 g sukker

4 æg

2 tsk fintrevet frisk ingefær

100 g kartoffelmel

150 g hvedemel

1-2 bananer (150 g frugtkød)

100 g valnøddekerner (hakkede)

*

 

Tænd ovnen på 175 °C.

Læg rosiner i blød i rom eller overhæld dem med samme mængde kogende vand.

Pisk blødt smør sammen med farin og sukker.

Tilsæt æggene et ad gangen og rør fintrevet frisk ingefær i dejen.

Sigt kartoffelmel og hvedemel sammen og rør det i dejen.

Hak de pillede bananer og rør dem i dejen sammen med nødder, rosiner og væske.

Fyld dejen i en smurt sandkageform og bag kagen ca. 1 time.

Tjek med en tandstikker om kagen er gennembagt og stil den til afkøling på en bagerist.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her