Logo

Afrikansk Landevej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

450 g hvedemel
400 g melis
4 æg
3¾ dl mælk
4 tsk vanilje
3 spsk kakao
4 tsk bagepulver
300 g plantemargarine

Glasur:
200 g plantemargarine
7 spsk færdig kaffe
2 ½ spsk kakao
3 tsk vanilje
100 g kokosmel
375 g flormelis

* Tilberedning

Sukker og æg piskes godt, dernæst sigtes de tørre ingredienser i skiftvis med mælk, til sidst tilsættes den smeltede plantemargarine. 
Bages i en stor bradepande ved 190 °C i ca. 20-25 min.
Glasuren blandes. (Plantemargarinen skal ikke smeltes her)
Når kagen er afkølet, kommes glasuren på.
Det er guf for ganen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her