Syltede rødløg er også værd at bruge fem minutter på. De
fungerer godt i salater og som tilbehør til mexicansk mad - De syltede løg er
skønne i krydret mad eller i en salat - men kan også bruges i burgere og på
hjemmelavede hotdogs. Lav dine egne syltede rødløg.
Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers. Denne
opskrift er nem
# Ingredienser
2 rødløg
1½ dl eddike
¾ dl lys rørsukker
salt
½-1 tsk spidskommen
1 spsk frisk koriander (pas på det er stærkt)
2 spsk cashewnødder
* Tilberedning
Kog eddiken op med sukker og en anelse salt.
Rist spidskommen på en tør pande.
Cashewnødderne ristes bedst i ovnen ved 150 °C til de er
gyldne.
Hak nødderne groft når de er ristede.
Skær løgene i helt tynde både, og læg dem i en skål.
Hæld den varme lage over løgene, vend ristet spidskommen,
friskhakket koriander og cashewnødder sammen med løgene.
Tips: Rist gerne rigelig cashewnødder, de er også
skønne som snacks.
Vær forsigtig med koriander - det smager kraftigt.