Svinekød
og æbler er en god kombination - krydr evt. med lidt karry. Klar på 15 min.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid:
15 min.
#
2
koteletter eller skinkeschnitzler
salt
og peber
2
æbler
1
fed hvidløg
½ spsk
olie eller smør
1 spsk
ahornsirup
1 spsk
vineddike
½
dl vand
Tilbehør:
kogte
ris eller kartofler
grønsager
*
Krydr
koteletterne med salt og peber.
Vask
og udkern æblerne, og skær dem i både.
Pil
hvidløgsfeddet, og hak det fint.
Brun
koteletterne på en varm pande med olie eller smør.
Skru
lidt ned for varmen, og steg dem yderligere i 3-4 min. på hver side.
Tag
kødet af panden, og steg nu æblerne et par min.
Tilsæt
hvidløg (kan udelades), ahornsirup, vineddike og vand.
Kog
det igennem, smag til med salt og peber, og varm koteletterne i saucen.
Server
koteletterne med æbler og pandesauce og kogte ris eller kartofler samt grønsager.