Logo

Svinekoteletter med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter med æbler

 

Svinekød og æbler er en god kombination - krydr evt. med lidt karry. Klar på 15 min.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

2 koteletter eller skinkeschnitzler

salt og peber

2 æbler

1 fed hvidløg

½ spsk olie eller smør

1 spsk ahornsirup

1 spsk vineddike

½ dl vand

 

Tilbehør:

kogte ris eller kartofler

grønsager

*

 

Krydr koteletterne med salt og peber.

Vask og udkern æblerne, og skær dem i både.

Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint.

 

Brun koteletterne på en varm pande med olie eller smør.

Skru lidt ned for varmen, og steg dem yderligere i 3-4 min. på hver side.

 

Tag kødet af panden, og steg nu æblerne et par min.

Tilsæt hvidløg (kan udelades), ahornsirup, vineddike og vand.

Kog det igennem, smag til med salt og peber, og varm koteletterne i saucen.

 

Server koteletterne med æbler og pandesauce og kogte ris eller kartofler samt grønsager.

 

Svinekoteletter med æbler


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her