Stegetid i trykkoger: Ca. 30 min.
# Ingredienser
2 svinehjerter
1 finthakket peberfrugt
1 skive finthakket selleri
1 finthakket løg
3 spsk smør eller margarine
1 pastinak eller 1 persillerod i terninger
3-4 gulerødder i skiver
125 g skalotte- eller miniløg
2 dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse)
salt, peber, timian
smørbolle af: 2 spsk smør og 2 spsk hvedemel
1 bdt persille
* Tilberedning
Bland peberfrugt, selleri og løg (hakket) og fordel det i de rensede svinehjerter.
Bind omkring hjerterne med bomuldsgarn.
Brun hjerterne i fedtstoffet i trykgryden.
Hæld suppe eller bouillon ved og tilsæt salt, peber og timian samt resten af grønsagerne.
Luk gryden og bring den på tryk.
Lad hjerterne stege ½ time.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag hjerterne op af gryden og skær dem i skiver.
Jævn grønsagsblandingen med smørbollen.
Hæld grønsagsblandingen ved hjerterne og drys med hakket persille.
Kogte kartofler eller groft brød serveres til.