Pommes
Anna er en klassisk fransk kartoffelret, hvor tynde skiver kartofler lægges
lagvist med smeltet smør og bages i ovnen. Her har vi brugt knoldselleri og
mikroovn.
2
personer. Arbejdstid: 10 min. Mikroovnstid: ca. 6 min.
#
1
lille knoldselleri
25
g smeltet smør
salt
og peber
lidt
persille
*
Skær
skrællen af sellerien, og skær den i meget tynde skiver.
Smør
en mikroovnsegnet skål med smør.
Læg
selleriskiverne lagvist i skålen - pensl med smør, og drys med salt og peber
mellem hvert lag.
Dæk
med låg eller mikrofilm, og sæt skålen i mikroovnen i ca. 6 min. ved fuld
effekt - til sellerien er mør, men stadig har lidt bid.
Tænd
evt. grillelementet, og giv den 1 min., så overfladen bliver gylden.
Drys
med lidt persille, og server som tilbehør.
TIPS:
Den smørbagte selleri smager også lækkert som sandwichfyld eller på rugbrød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin