Logo

Rosmarin kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosmarin kylling


En nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til glasering du kan også bruge en appelsin- eller blommemarmelade.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

4-500 g kartofler

1-2 tsk olie

salt og peber

1 stilk frisk rosmarin

2 kyllingebryster uden skind

1 spsk abrikosmarmelade

2 tsk balsamico

1 tsk dijonsennep

Tilbehør: grønsager

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Skræl kartoflerne, og skær dem i halve eller kvarte.

Vend dem sammen med olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Sæt dem i ovnen i ca. 25 min.

Skyl rosmarinstilken, træk nålene af og hak dem fint.

Krydr kyllingebrysterne med rosmarin, salt og peber, og læg dem i en lille bradepande foret med bagepapir.

Sæt fadet i ovnen i 20 min.

 

Rør marmelade sammen med balsamico og sennep, og smør det på kødet.

Lad det stege 5-10 min. mere.

Server med kartoflerne og grønsager efter eget valg.

 

Rosmarin kylling


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her