En
nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til
glasering du kan også bruge en appelsin- eller blommemarmelade.
Arbejdstid:
25 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen
#
4-500
g kartofler
1-2
tsk olie
salt
og peber
1
stilk frisk rosmarin
2
kyllingebryster uden skind
1 spsk
abrikosmarmelade
2 tsk
balsamico
1 tsk
dijonsennep
Tilbehør:
grønsager
*
Tænd
ovnen på 200 °C.
Skræl
kartoflerne, og skær dem i halve eller kvarte.
Vend
dem sammen med olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med
bagepapir.
Sæt
dem i ovnen i ca. 25 min.
Skyl
rosmarinstilken, træk nålene af og hak dem fint.
Krydr
kyllingebrysterne med rosmarin, salt og peber, og læg dem i en lille bradepande
foret med bagepapir.
Sæt
fadet i ovnen i 20 min.
Rør
marmelade sammen med balsamico og sennep, og smør det på kødet.
Lad
det stege 5-10 min. mere.
Server
med kartoflerne og grønsager efter eget valg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin