Logo

Minestrone - italiensk grønsagssuppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Trykkoger: 5+5 min. - alm. gryde: 20+15 min.


# Ingredienser

100 g bacon, i små tern
25 g smør/margarine
3 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
2 gulerødder, groftrevne
1 persillerod, groftrevet
¼ selleri, groftrevet
8-10 kartofler, i små tern
4 tomater, flåede, i kvarte eller 1 ds flåede tomater
2 l suppe (vand + terning)
2 tsk salt
½ tsk timian
¼ merian
¼ tsk basilikum
50 g nudler eller ¾ dl løse ris
250 g bønner, overskårne
evt. revet parmesanost

* Tilberedning

Svits bacon i gryden.
Tilsæt smør eller margarine.
Svits de 2 slags løg heri med de groftrevne gulerødder, persillerod og selleri.
Tilsæt resten af grønsagerne, suppe, salt og krydderier.
Trykkog 5 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt nudler eller ris og frosne overskårne bønner.
Trykkog yderligere 5 minutter - afkøl hurtigt.
Server evt. suppen med revet parmesanost.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her