Trykkoger: 5+5 min. - alm. gryde: 20+15 min.
# Ingredienser
100 g bacon, i små tern
25 g smør/margarine
3 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
2 gulerødder, groftrevne
1 persillerod, groftrevet
¼ selleri, groftrevet
8-10 kartofler, i små tern
4 tomater, flåede, i kvarte eller 1 ds flåede tomater
2 l suppe (vand + terning)
2 tsk salt
½ tsk timian
¼ merian
¼ tsk basilikum
50 g nudler eller ¾ dl løse ris
250 g bønner, overskårne
evt. revet parmesanost
* Tilberedning
Svits bacon i gryden.
Tilsæt smør eller margarine.
Svits de 2 slags løg heri med de groftrevne gulerødder, persillerod og selleri.
Tilsæt resten af grønsagerne, suppe, salt og krydderier.
Trykkog 5 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt nudler eller ris og frosne overskårne bønner.
Trykkog yderligere 5 minutter - afkøl hurtigt.
Server evt. suppen med revet parmesanost.