Logo

Gulerødder med gremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerødder med gremolata


Gremolata er den lækre blanding af hvidløg, citronskal og persille, som italienerne bruger til Osso Buco. Her giver den smag til nogle helt almindelige gulerødder.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10 min. 2-4 personer

 

#

500 g gulerødder

1 spsk olie

1 lille bundt bredbladet persille

1 lille fed hvidløg

1 økologisk citron

salt og peber

*

 

Skræl gulerødderne, halver dem evt. på langs og snit dem i skiver på skrå.

Sauter gulerødderne i en gryde med olie, og krydr med salt og peber.

Tilsæt lidt vand, og lad dem simre møre i ca. 5 min.

Skyl persillebladene, og hak dem fint.

Bland persillen med finthakket hvidløg og fintrevet citronskal.

Vend blandingen sammen med gulerødderne og server som tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her