Grønkålssalat er velsmagende og dejlig sund - her en salat
med frisk sprød grønkål og med rosiner - tilbehør til vinterens mange retter. Få
opskriften her.
Nyder du grønkålen
rå, som her er det vigtigt, at den bliver hakket forholdsvis fint. Masser den
evt. lidt med salt inden du vender de øvrige ingredienser i det er med til at
mørne kålen.
Arbejdstid: 15 min.
Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
200 g frisk grønkål
50 g mørke rosiner
1½ dl ymer, yoghurt
el. lign
salt og peber
*
Skyl og rib
grønkålen og hak den fint.
Hak rosinerne lidt
med en kniv og rør dem sammen med ymer.
Vend grønkålen i,
smag til med salt og peber og server som mellemmåltid eller tilbehør.
TIPS: Erstat evt rosiner
med andre hakkede tørrede frugter.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin