4 personer. Kogetid i trykkoger: 3 min.
# Ingredienser
750 g torskefileter
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
2 porrer i skiver
1 hakket løg
2 spsk smør
½ dl halvtør hvidvin
½ spsk mild paprika
salt, hvidt peber
1 dl cremefraiche
1 bdt fintklippet dild
* Tilberedning
Skær torskefileterne midt igennem og kom dem i trykkogeren skiftevis med peberfrugt, porrer og løg.
Kom smørklatter over og hæld hvidvinen ved.
Krydr med paprika, salt og hvidt peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 3 min.
Tag trykket langsomt af gryden.
Hæld creme fraichen i, bring det i kog og smag gullaschen til.
Drys klippet dild over ved serveringen.
Løse ris eller kogte kartofler serveres til.