Det her er en skøn måde at tilberede broccoli på. Den skal dampes
først, men ellers er det bare en tur i blenderen. Couscousen skal helst spises samme
dag den tilberedes, da den let bliver lidt bitter af at stå.
30 min - 4 personer
# Ingredienser
4 svinekoteletter
1 broccoli
1 rødløg
100 g friskbælgede ærter
50 g rosiner
50 g mandler
Dressing
1 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
4 kviste frisk estragon
eller persille
Tilbehør
Kartofler eller brød
*
Tilberedning
Fjern det mest grove af stokken.
Resten af stokken lader du bare sidde.
Del broccoli i buketter.
Damp broccolien i 3 minutter i så lidt vand som muligt.
Hæld koldt vand over og afdryp.
Kom broccoli i en foodprocessor sammen med rødløg og blend til
en couscous lignende konsistens.
Vend broccoli med friskbælgede ærter, rosiner og ristede hakkede
mandler.
Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise og hakket estragon eller
persille.
Smag til med salt og peber. Vend dressingen i broccoli couscousen.
Server broccoli-couscous til svinekoteletter sammen med kartofter
eller brød
Tips: Ærter fra frost kan bruges, når det ikke er sæson for ærter
med bælg.