Ristning af blomkål i airfryeren gør den lækker sprød og det
tager kun 15 minutter. Den er fantastisk som tilbehør eller brug den i en
salat.
10 min forberedelse. 15
min kogetid. 6 portioner
# Ingredienser
1 hel blomkål, skåret i buketter
½ tsk stødt gurkemeje
½ tsk røget paprika
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
olie madlavningsspray
havsalt
* Tilberedning
Læg blomkålen i en stor skål.
Kom gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander i en lille
skål.
Brug en lille sigte til at sigte halvdelen af
krydderiblandingen jævnt over blomkålen.
Ryst for at kombinere.
Sigt den resterende krydderiblanding over og vend.
Sprøjt blomkålen med olie og vend den til det dækker.
Læg blomkål i kurven på airfryeren og sprøjt igen med olie.
Kog ved 200 °C i 15 min, vend blomkålen halvvejs igennem,
til den er gylden og sprød.
Smag til med salt til servering.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------