Logo

Bagte hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte hvidløg


⭐⭐⭐⭐⭐

 

# Ingredienser

1 helt hvidløg

1 tsk olie fx olivenolie

salt

sukker

 

* Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Skær toppen af det hele hvidløg.

Hæld 1 tsk olie i hvidløget

Drys hvidløget med lidt salt og sukker.

Sæt toppen tilbage på hvidløget.

Pak hvidløget ind i stanniol og sæt det i ovnen.

Lad hvidløget bage i 1 time.

 

Lad hvidløget afkøle lidt, og server derefter. 

Tryk på bunden af et fed for at skubbe den ud af skallen. 

Ristet hvidløg kan også køles i op til 2 uger eller fryses i op til 3 måneder.

 

Advarsel: Dette vil fylde dit hjem med de mest irriterende, uimodståelige og mundvandende aromaer, du kan forestille dig. Vi taler om hele hvidløg, der er ristet med olivenolie, indtil hver enkelt fed er helt gyldent og smørblødt - perfekt til at sprede på et stykke baguette eller mose til en salatdressing. Perfekt, virkelig godt til næsten alt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her