Logo

Østers og Kaviar - Mandarin, lardo og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 

# Ingredienser

8 store Venø østers
8 skiver lardo (italiensk spæk)
kaviar (afgør selv)
8 tynde skiver knoldselleri
Saft af 10 mandariner
1 citrongræs
½ reven ingefærrod
 

* Tilberedning

Kog mandarinsaft, citrongræs og ingefær ind til tyk konsistens og si saucen.
Pocher selleriskiverne i saltet vand.
Abn Venø østers og pocher i egen saft, fordel dem på selleriskiverne og 

dæk med en tynd skive lardo og kaviar efter ønske. Østers og selleri skal være varmt!
Anret på varme tallerkener og hæld mandarin­sauce ved.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her