Logo

Couscous med druer og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salaten harmonerer godt med lam eller kylling. Her bruges røde druer, men blå eller røde er lige så anvendelige.

# Ingredienser 
300 g couscous
250 g røde druer
2 forårsløg
100 g pinjekerner
1 bdt mynte
½ bdt persille
2 spsk extra jomfruolivenolie
saft af ½ citron
salt og hvid peber

* Tilberedning 
Hæld kogende vand og olivenolie over couscous grynene, så det dækker. 

Lad trække så meget vand som muligt.
Rist pinjekernerne let på en hed pande.
Skær druerne igennem og fjern kernerne.
Snit forårsløgene fint og hak mynte og persille.
Bland alle ingredienser og smag til med salt og hvid peber.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her