Logo

Bulgurspaella med pølse og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgurspaella med pølse og skaldyr


#

1 løg

4 fed hvidløg

100 g chorizopølse (krydret spansk pølse)

4 spsk olivenolie

300 g bulgur

8 dl hønsekødsbouillon

1 knivspids safran eller 1 tsk gurkemeje

2 tomater

1 rød peberfrugt

400 g rejer med skal eller blåmuslinger

knust peber, evt rosenpeber

*

 

Hak løg og hvidløg fint.

Skær pølsen i tern eller skiver.

Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie.

Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran.

Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg.

Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften).

Skær peberfrugten i strimler eller tern.

Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen.

Lad det hvile 5 minutter under låg.

Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her