Logo

Auberginer med kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Auberginer med kødsauce

 

En opskrift med bagte auberginer, serveret med kødsauce og reven ost.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 minutter

#

1 portion kødsauce (se opskrift)

2 auberginer

2 spsk olie

2-3 æg

salt og peber fra kværn

1 spsk maizenamel

2½ dl bouillon

4 spsk reven ost

*

1. Skær auberginerne i skiver, der steges gyldne i olie på en pande.

2. Læg skiverne lagvis med kødsaucen i et smurt, ovnfast fad.

3. Pisk æg, salt og peber, maizenamel og bouillon sammen og hæld blandingen i fadet.

Drys med osten.

4. Sæt retten i ovnen ved 200 °C i 20 min.

5. Retten serveres i fadet.

Tilbehør er en grøn salat og groft brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her