Logo

Yoghurtsalat m hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l Yoghurt naturel
1 Agurk
1 spsk Olivenolie
1 spsk Citronsaft
2 fedknust hvidløg
Salt
peber

Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager ca. to timer.

Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber.

Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes med yoghurten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her