Logo

Tzatziki rå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g solsikkekerner
4 agurker
havsalt
saft af 1-2 citroner
hvidløg
dild frisk eller tørret

Solsikkekerner sættes i blød mindst 1 time, gerne længere.
Agurkerne rives groft og sættes til afdrypning i et dørslag.
Solsikkekernerne blendes eller food processes med lidt af agurkesaften, til de er fuldstændig glatte.
Der skal ikke for meget saft i, der kan altid tilsættes mere.
Agurker tilsættes og der smages til med citronsaft, havsalt, hvidløg og dild.
Server med små kviste af frisk dild.
Tips: Overskydende agurkesaft bør ikke smides ud, men drikkes!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her