Logo

Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-250 g andelever eller kyllingelever
1 stor eller 2 små skrællede rødbeder
1 snittet fed hvidløg
saft fra 1 lime
3 spsk olivenolie
1 bdt frisk merian eller bredblade t persille
2 æg
2 tsk eddike
olivenolie til stegning
salt
peber

Steg leveren i lidt varm olie på en pande to-tre minutter på hver side. Læg det på en tallerken og lad det hvile lunt i fem minutter.
Riv eller skær rødbederne fint og vend med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det marinere i 10 minutter og vend med hakket merian eller persille.
Kog vand i en sauterpande og tilsæt eddike og lidt salt. Slå de to æg ud i hver sin kop og kom dem forsigtigt i vandet, der kun lige skal simre. Lad æggene pochere i tre et halvt minut. Servér dem varme, til den stegte lever og salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her