1 dl olivenolie
¼ dl vineddike
¼ tsk salt
1/8 tsk groftmalet peber
4 kartofler
250 g grønne bønner
750 g squash i skiver
salatblade
2 mellemstore løg i skiver
2 tomater i kvarte
2 hårdkogte æg i skiver
Bland en marinade af olie, eddike og krydderier.
Kog kartoflerne til de er faste og møre, de må ikke koge ud.
Skær dem i skiver og læg dem i en skål med noget af marinaden.
Stil den koldt.
Skær bønnerne i 5 cm. længde, kog dem i saltet vand til de er møre, men dog sprøde.
Hæld vandet fra, mariner dem og stil dem koldt.
Snit squashen i meget tynde skiver, læg dem i marinaden og stil dem koldt.
Til sidst skives løgene, marineres og stilles koldt.
Inden salaten skal serveres, beklæder man salatskålen med friske, sprøde salatblade, lægger de marinerede grønsager i midten og garnerer med tomatbåde og æggeskiver.
Smagen vil blive mere fremtrædende, hvis man kan marinere grønsagerne flere dage før salaten skal spises.