1 ½ spsk agar-agar
1 l. tomatjuice
1 spsk citronsaft
2 tsk revet løg
1 tsk tørret basilikum
2 ½ dl squash i skiver
2 ½ dl squash i tern
1 dl grøn peberfrugt i tern
1 dl grønne oliven i skiver eller tern
hytteost
paprika
Kog agar-agar i tomatjuicen og hold den varm under hele processen.
Tilsæt citronsaft, løg og basilikum og bland det godt.
Dæk bunden af en smurt randform med et 1 cm. tykt lag agar-agar juice.
Sæt randen i køleskabet, til laget er stivnet.
Læg derefter et lag tynde squashskiver ovenpå, hæld et ca. 1 cm. tykt lag agar-agar juice over, og stil formen koldt igen.
Når dette lag er stivnet, blandes de øvrige grønsager med resten af juicen, og det hele hældes i randformen.
Randen stilles til afkøling og vendes ud på et fad, når den er helt stivnet.
Squashranden kan serveres med et fyld af hytteost, drysset med paprika.