Logo

Spinat salat med blåskimmelost og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frisk spinat
100 g valnødder
150 g blåskimmelost
2 spsk balsamico eddike
3 spsk valnøddeolie
Salt og peber

Rens spinaten grundigt og tør den.

Snit den fint og kom den i en skål.

Vend med valnødder og smuldr osten henover.

Vend med balsamico og valnøddeolie.

Krydr med salt og peber og server.

Server salaten som den er eller server til stegt kalve eller oksekød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her