1 radicchio salathoved i kvarter
3-4 stængler bladselleri evt. skrællet
1 courgette/squash i cm. tykke skiver
30-40 g revet emmentaler
Bechamelsauce:
3 dl mælk
ca. 40 g smør
ca. 20 g hvedemel
reven muskatnød
Forvarm ovnen til 180°C. Smør et ovnfast fad.
Arranger radicchio, bladselleri og courgette og dæk med folie.
Bag grønsagerne ½ time og vend dem et par gange under bagningen.
Tag dem ud og læg dem til afkøling på et fad.
Sæt ovntemperaturen op til 200°.
Smelt smørret til bechamelsaucen i en kasserolle for svag varme, tilsæt
melet og rør godt.
Rør mælken i lidt ad gangen.
Bring det i kog og kog under omrøring.
Smag til med salt, peber og muskat.
Vask det ovnfaste fad, smør det med smør igen og læg radicchio,
bladselleri og courgette i.
Dæk med saucen og drys med osten.
Bag ca. 20 min. og servér varm.