Logo

Salat med raddicio og squash i gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 radicchio salathoved i kvarter
3-4 stængler bladselleri evt. skrællet
1 courgette/squash i cm. tykke skiver
30-40 g revet emmentaler

Bechamelsauce:
3 dl mælk
ca. 40 g smør
ca. 20 g hvedemel
reven muskatnød

Forvarm ovnen til 180°C. Smør et ovnfast fad.
Arranger radicchio, bladselleri og courgette og dæk med folie.
Bag grønsagerne ½ time og vend dem et par gange under bagningen.
Tag dem ud og læg dem til afkøling på et fad.
Sæt ovntemperaturen op til 200°.
Smelt smørret til bechamelsaucen i en kasserolle for svag varme, tilsæt
melet og rør godt.
Rør mælken i lidt ad gangen.
Bring det i kog og kog under omrøring.
Smag til med salt, peber og muskat.
Vask det ovnfaste fad, smør det med smør igen og læg radicchio,
bladselleri og courgette i.
Dæk med saucen og drys med osten.
Bag ca. 20 min. og servér varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her