Logo

Salat af nye kartofler med sennepsdressing og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kartofler skåret i bidder
¾ dl æbleeddike
¼ tsk friskkværnet sort peber
½ dl hakket persille
2 store knuste fed hvidløg
¾ dl dijonsennep
½ tsk salt
¾ dl olivenolie
salatblade
 
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter,
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens dijonsennep, eddike, hvidløg, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt gradvist olivenolie, indtil dressingen er jævn
 
Tips: Passer godt til marineret grillstegt farmerbøf eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her