Logo

Salat af kænguru med parmesan og soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
3 blade af frisesalat eller anden helt frisk salat
50 gram råt kængurukød i tynde skiver
20 gram friskrevet parmesan (endelig den ægte)
2 soltørrede tomater (mindst et år gamle)
Jomfruolie efter behag
 
Arranger salatbladene på en tallerken.
Fordel ost, tomater og kængurukødet over salaten
(kødet kan eventuelt have ligget i olie forud).
Hæld jomfruolie over og smag til med salt og peber.
Her pyntet med friske lavendler.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her