Logo

Salat af babyspinat og Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god ledsager til lyst fjerkræ eller lam
 
250 g babyspinat
2 avocado
100 g Roquefort
50 g pinjekerner
4 spsk extra jomfruolivenolie
I spsk hvidvinsvinaigre
Salt, kværnet peber
Lidt citronsaft
 
Blend halvdelen af Roquefort med olivenolie, hvidvinsvinaigre og salt.
Vask og tør babyspinaten.
Skær avocadoerne i lange skiver og dryp med lidt citron, så de ikke bli­ver misfarvede.
Bland spinat og avocado.
Rist pinjekernerne på en tør pande et par minutter, de må ikke få farve!
Del Roquefort'en i små stykker og drys pinjekerner og ost over salaten. Dryp med Roquefort vina­igrette.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her