Den lækre rejesalat
er god til frokost med ristet brød eller som fyld i lune tarteletter.
6-8 personer. Arbejdstid:
20 min.
#
2 stilke bladselleri
1 peberfrugt
300 g pillede rejer
lidt dild til pynt
Dressing:
4 spsk mayonnaise
4 spsk fromage frais eller cremefraiche
1-2 tsk dijonsennep
2-3 tsk citronsaft
2-3 tsk chilisauce eller ketchup
fintsnittet dild
salt og peber
Tilbehør:
salatblade
ristet brød
*
Rens
bladselleristilke og peberfrugt, og snit dem fint.
Dryp rejerne godt af
på køkkenrulle.
Pisk dressingen
sammen, og smag til med sennep, citronsaft, chilisauce, salt og peber.
Vend rejer og grønsager
i dressingen, og anret salaten på skyllede, slyngede salatblade.
Pynt med dild og
server med ristet brød.
TIPS: Du kan bruge
andre grønsager til salaten, fx ærter, artiskokhjerter, asparges eller rå
champignon.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin