Logo

Pastasalat med asparges og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastasalat med asparges og røget laks

Danske asparges - så er det forår! 

250 g penne
2 bdt. grønne asparges i kvarte (ca. 400 g)
3 forårsløg i tynde strimler (ca. 50 g)
2 skiver røget laks i strimler
Tilbehør: Brød

Diverse salatblade, fx frissé, egeblad eller rødsalat

Dressing:
3 spsk mayonnaise
1 dl syrnet fløde 9%
11/2 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 spsk hakket frisk estragon
1 spsk blå birkes


Rør alle ingredienser til dressingen sammen.

Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på posen.

Kom de grønne asparges i gryden 1 min. før pastaen er kogt færdig.

Dyp pasta og asparges i koldt vand og lad det dryppe af.

Gem lidt af kogevandet.
Bland forsigtigt pasta og asparges med dressing, forårsløg og røget laks, spæd med lidt af kogevandet, hvis det virker for tørt.

Anret salaten i en skål foret med salat. 

Server med flutes eller andet godt hvedebrød.

Grønsager pr. person: ca. 125 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her