Logo

Kyllingestykker, Cathas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kylling (skal være filet eller kød uden ben)
Marinade:
4 spsk olie
2 spsk balsamicoeddike
frisk timian
salt
peber
karry
chili
hvidløg

1 kg kartofler
salat
champignon
agurker
rød peberfrugt
gul peberfrugt
grøn peberfrugt
Evt. andet

Marinaden blandes og kyllingestykkerne ligges i marinaden.
Helst i en time, gerne mere.
Lige inden servering steges de på panden til de er gennemstegte.
Kartoflerne skrælles og der skæres små riller i.
De pensles med olie og drysses over med salt.
Bages i ovnen i ca. 1 time.
Salaten og de øvrige grønsager skylles, og snittes i en passende størrelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her