2 ½ dl bulgur (knækket hvede)
3 skalotteløg skåret i tynde skiver
1 ¼ dl hakket persille
2 spsk friskpresset citronsaft
1 ½ tsk salt
romainesalatblade
500 g røde kartofler skåret i 1 cm. tern
1 stor hakket tomat
3 spsk hakket olivenolie
½ tsk friskkværnet sort peber
Læg bulguren i en stor skål og dæk den med koldt vand, lad den stå 1 time.
Lad den dryppe af, hæld overskydende vand fra.
Læg imens kartoflerne i en gryde med så meget vand, at de er dækket, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad kartoflerne simre i 10 minutter,
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland skalotteløg, tomat, persille, mynte, citronsaft, olivenolie, salt, peber, kartofler og bulgur i en stor skål.
For en stor skål med romaineblade, og øs salaten over det grønne.