Logo

Kalkunsalat med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig, nem og forfriskende ret: mørt kalkunkød med hovedsalat, ræddike og radiser

En hurtig, nem og forfriskende ret: mørt kalkunkød med hovedsalat, ræddike og radiser

Til 2 portioner: Tilberedning: 30 min.

Mettes mad 33-1

1 løg

1 salathoved

1 bundt radiser

200 g ræddike

4 stilke kørvel

2 kalkunschnitzler à ca. 120 g

2 spsk olie

salt, peber og sukker

2 spsk citronsaft

4 spsk grønsagsbouillon

4 spsk olie

2 tsk flødepeberrod

*

A Løget skæres i små terninger.

Salathoved gøres i stand, skylles og slynges tørt.

Radiser gøres i stand, skylles og skæres i tynde skiver.

Ræddike skrælles og høvles eller skæres i tynde skiver.

Bladene nippes af 4 stilke kørvel, og de rives i grove stykker.

B. Kalkunschnitzler skæres i hver 3 stykker.

De brunes i 2 spsk olie 1-2 minutter på begge sider.

De krydres med salt og peber, pakkes ind i alufolie og sættes til side.

Løget og ¼ tsk sukker svitses i stegeolien.

Så piskes det sammen med 2 spsk citronsaft, 4 spsk grønsagsbouillon, 4 spsk olie, 2 tsk flødepeberrod, salt og peber

C. Dressing, kørvel og de andre ingredienser til salaten blandes forsigtigt og anrettes med schnitzlerne.

Pr. portion: 32 g protein. 33 g fedt, 8 g kulh. = 463 kcal - 1937 kJ
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her