En let, frisk og sund start på ugen - med lidt kant
350 g kalkunbryst
3 spsk frisk persille
2 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
½ tsk peber
Salat:
1 avocado
0,5 dl citronsaft
50 g mandler
1 iceberg salathoved
3 stilke bladselleri
½ agurk
100 g kogte rejer
Dressing:
1 rød peberfrugt
150 g mayonnaise
0,5 dl sød chilisauce
1 dl cremefraiche 18%
½ tsk salt og ½ tsk peber
Pynt:
frisk brøndkarse
groft brød
Steg kødet med persille, hvidløg, salt og peber.
Skær avocadoen i skiver.
Dryp avocadoskiverne med citronsaft.
Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle.
Salat, selleri og agurk skæres i små tern.
Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse.
Bland dressingen sammen og krydr med salt og peber.
Stilles i køleskab til servering.
Ved serveringen hældes dressingen over salaten og der blandes godt.
Server med groft brød
--