Logo

Kålsalat med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålsalat med cashewnødder

 

Her er en asiatisk inspireret salat, der også kan serveres som forret eller til frokost. Lever man vegetarisk, er det godt at spise nødder, der indeholder forskellige vigtige mineraler og fedtstoffer.

Arbejdstid: 30 min. 2-3 personer

 

#

1 lille spidskål eller ½ stort

1 bundt forårsløg

2 gulerødder

100 g friske bønnespirer

 

Dressing:

1 spsk sesamolie eller salatolie

2 spsk citronsaft

2 tsk friskrevet ingefær

salt og friskkværnet peber

 

Drys:

75 g ristede cashewnødder

1 håndfuld friske koriander

 

Tilbehør:

citronbåde og evt. brød

*

 

1. Snit spidskålen fint.

Rens forårsløgene og skær dem i skiver på skrå.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.

Bland med bønnespirer.

 

2. Rør en dressing af olie, citronsaft og fintrevet ingefær og krydr med salt og peber.

 

3. Bland grønsagerne med dressing og grofthakkede nødder og drys med koriander.

Server med citron både og evt. brød.

 

Kålsalat med cashewnødder

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her