Logo

Hestebønner i godt selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hestebønner
1 spsk sar
1 bundt persille
½ løg
2 spsk olie
1 fed hvidløg
2 blødkogte æg

Hestebønnerne udblødes natten over og koges møre i ca. 1 time med sar.

Persille og løg finthakkes og røres sammen med olie tilsat knust hvidløg.

De kogte afkølede hestebønner og de halverede æg vendes i og salaten kan serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her