(8 pers.)
2 mango
2 papaja
salt og peber
2 spsk hakkede krydderurter, fx rosmarin, timian og basilikum
Rabarbervinaigrette:
2-3 spsk honning
1 dl hvidvinseddike
1 vaniljestang
400 g rabarber i store stykker
2-3 spsk olivenolie
400 g blandede salater (romaine, rucola, lolla rosa, babyspinat)
Skær frugterne ud i lange stykker med skræl på, pensl med lidt olie, og grill dem på en varm grillpande.
Vend med salt, peber og krydderurter.
Lad frugterne trække nogle timer.
Opvarm honning, eddike og den flækkede vaniljestang, hvor kornene lige er skrabet ud.
Lad det koge halvt ind, og tilsæt rabarberne.
Tag gryden fra varmen, og lad det trække nogle timer eller natten over i køleskab.
Anretning: Pisk rabarberlagen med olie, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten, og pynt med de grillede frugter