Salat
3 mellemstore gulerødder, ca. 300 g
2 mellemstore madæbler
1 citron
200 g friske champignoner
100 g mager, mellemlagert ost
1 dl youghurt naturel
¼ tsk reven muskat
1/5 tsk cayennepeber
salt & hvid peber
1 bundt purløg
50 g valnøddekerner
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Skræl og udkern æblerne. Skær dem i kvarte og derefter i tynde skiver. Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Pres lidt citron over dem, så de ikke bliver mørke. Skær osten i tern. Bland det hele i en skål. Rør yoghurten med muskat og cayennepeber og smag til med salt og hvid peber. Hak purløg og valnøddekerner. Anret salaten på tallerkener. Øs dressing over og drys med purløg og valnødder.