Logo

Bulgursalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl bulgur
2 dl hakket bredbladet persille
1 dl hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron saften af
1 bundt forårsløg
3 spsk olivenolie
salt og peber efter smag
1 tomat til pynt
1 romainesalat

Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra.
Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten.
Pynt med tomater skåret i både.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her