Hvis du synes, at der skal lidt mere mad på bordet end en
sandwich, kan du supplere med denne dejlige kartoffelsalat med grønne bønner.
Rester er gode til frokost næste dag.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 16 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
350 g nye kartofler
125 g grønne bønner
2 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2 spsk balsamico
1 fed hvidløg (finthakket)
1-2 spsk olie
salt og peber
*
Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand 8 min.
Sluk for varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8
min.
Hæld vandet fra, skyl i koldt vand og skær kartoflerne i
både eller skiver.
Nip bønnerne og skær dem evt i mindre stykker og kog dem
møre, men sprøde i letsaltet vand ca 4 min.
Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem derefter dryppe
godt af.
Rør en dressing sammen af sennep, citronsaft, balsamico,
hvidløg og olie.
Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med
bønner og kartofler.
Lad gerne salaten trække 20-30 min. før servering.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin